Efter vår mycket populära utbildning Tibetansk Självhealing skapade vi 6 st filmer (a’ 30 min.) samt 6 handböcker som är baserade på utbildningen, vilka är till stor hjälp om du vill lära dig detta fantastiska livsverktyg.

Varför kallar jag det ett livsverktyg? Jo, eftersom det hjälper dig att både hantera hälsan och lär dig hur du kan uppnå dina mål i livet. Du kan läsa mer om dessa filmer här och även uttalande från människor som redan gått utbildningen. Metoden Tibetansk Självhealing är unik, helt utan motsvarighet i världen.


Hälsoproblem

Det är många människor i samhället som har svårt att hantera sina hälsoproblem – högt blodtryck, astma, artriter, sömnlöshet, hormonella obalanser, obalanser i nervsystemet och många, många andra hälsoproblem.


Rätt fokus


Orsaken är att de flesta människor fokuserar på symptomen i den fysiska kroppen och försöker hitta en lösning genom att påverka just symptomen. Men vi vet att problem i vår fysiska kropp är ett resultat av inre processer, och så fort vi kan harmonisera dessa processer har vi hittat en lösning på många hälsoproblem.

Hemliga tekniker


Tibetansk självhealing, med sina hemliga tekniker från tibetanska munkar, kan verkligen korrigera kroppens inre processer och har påvisat mirakulösa resultat.  Tibetanska tekniker jobbar med tankens kraft utformat på ett speciellt sätt så att man mycket lätt kan komma i kontakt med kroppen, dess organ och strukturer.


Bli proffs inom din hälsa


För att åstadkomma bra saker i livet krävs ett regelbundet arbete. Inom idrotten är det regelbundet träning som gäller, för att bli en skicklig musiker krävs också att du övar regelbundet. Det är just den regelbundna träningen som skapar stabila nätverket av neuroner i hjärnan– mönster som skapar automatiska reaktioner. På liknande sätt, med korta regelbundna övningar (1-3 min) bygger den Tibetanska healingen nya nätverk av neuroner och förändrar på så sätt de inre organens funktioner. T.ex. vid astma, så är det luftvägarna som är trånga och inflammerade, och det finns då motsvarande mönster i hjärnan som de Tibetanska övningarna kan förändra till mönster av friska luftvägar.

parallax background

Resonans som synkroniserar


Det är välkänt att man med tankens kraft kan styra sitt liv, men hur kommer det sig att inte fler använder sig av den enorma tankens potential? Problemet är att tankens kraft framför allt innebär att man måste veta hur man skapar resonans, eller synkronisering, med objektet -människan, organet, vattnet, föremålet etc. - och det är inte många som vet hur man gör det. Det är precis vad healing är. Healing uppstår när man lyckats skapa en god resonans med kroppen, organet eller kroppsdelen. Ju mer resonans eller synkronisering, desto effektivare blir healingen.

Skillnaden mellan Tibetansk healing och andra healingmetoder


Skillnaden mellan Tibetansk healing och andra healingmetoder är att du med Tibetansk healing lättare kan skapa resonans med kroppen samt en resonans av bättre kvalitet. Med hjälp av Tibetansk healing och speciella tekniker kan du automatiskt och omedelbart hamna i ett tillstånd där kontakt med kroppens organ och allt som tillhör kroppen skapas. Metoden fungerar för alla människor och ger goda resultat. Metoden bygger framför allt på geometriska figurer, vilka avsevärt ökar den mentala energin. Tibetansk healing bygger också på distansfenomenet: fenomenet som möjliggör kontakt med kroppens olika strukturer, oavsett var människan befinner sig.

Ingen kan hantera hälsoproblem bättre än kroppen själv

Kroppens energi


Om det uppstår ett hälsoproblem, så beror det på att kroppen saknar energi för att kunna läka problemet. Utan tillräcklig energi kan inga organ utföra sina funktioner. Vår tibetanska healingmetod kan fokusera och återställa energin vid alla slags hälsoproblem och är enormt användbar för att skapa god hälsa - med ett nästan garanterat resultat.

Mentala hälsoverktyg


I metoden använder vi särskilt framtagna och unika mentala hälsoverktyg baserade på energi och information, som t.ex. en energetisk sfär, en energetisk triangel, en energetisk romb, en energetisk pyramid, en energetisk ”skjorta”, energetiska ”vantar”, energetiska ”strumpor”, en energetiska ”mössa”, en energetisk ”mask”.

Läkningsprocesser


Dessa verktyg kommer i resonans med olika kroppsområden, kroppsstrukturer, organ, körtlar och energetiska centrum och på så sätt koncentreras energin i dessa. Och det är just denna energi som kan aktivera kroppens egna läkningsprocesser. Det är viktig att veta vilket verktyg som ska användas för vilka sorters problem och för vilka kroppsområden.

Digitala kurser omfattar nästan alla livsområden.

Metoden presenteras uppdelad i 6 digitala kurser

I den första delens av tre digitala kurser får du lära dig att använda metoden för att förbättra viktiga funktioner i kroppen

.

I den andra delen av tre digitala kurser får du lära dig att använda metoden för att förbättra cellernas funktioner, balansera hormoner, att gå ner i vikt samt använda metoden för kosmetisk ändamål. Med hjälp av energi och information du ska lära dig att hantera rädslor och åstadkomma sina mål

.

Innehåll Kurs 1✔ Du får lära dig de allmänna principerna i tibetansk healing

​ ​ ​ ​

✔ Du får lära dig att skapa energi i olika kroppsområden

​ ​ ​ ​

✔ Du får lära dig att förbättra funktionen i mag-tarmkanalen

​ ​ ​ ​

✔ Du får lära dig att förbättra urinsystemets funktioner

​ ​ ​ ​

✔ Du får lära dig att förbättra ryggraden och lederna

​ ​ ​ ​

✔ Du får lära dig att förbättra könsorganens funktioner

​ ​ ​ ​

Innehåll Kurs 2✔ Du får lära dig att förbättra den hormonella balansen i kroppen

​ ​ ​ ​

✔ Du får lära dig att förbättra balansen i nervsystemet

​ ​ ​ ​

✔ Du får lära dig att balansera kroppen via fötternas reflexogena zoner

​ ​ ​ ​

✔ Du får lära dig att balansera kroppen via händernas reflexogena zoner

​ ​ ​ ​

✔ Du får lära dig att balansera kroppen via öronens reflexogena zoner

​ ​ ​ ​

✔ Du får lära dig att balansera PH värdet i kroppen

​ ​ ​ ​

Innehåll Kurs 3✔ Du får lära dig att förbättra skelettets funktioner

​ ​ ​ ​

✔ Du får lära dig att förbättra ögonens funktioner

​ ​ ​ ​

✔ Du får lära dig att förbättra öronens funktioner

​ ​ ​ ​

✔ Du får lära dig att förbättra tändernas funktioner

​ ​ ​ ​

✔ Du får lära dig att förbättra funktionerna i näsa och svalg

​ ​ ​ ​

Innehåll Kurs 4✔ Du får lära dig ett speciellt sätt att jobba inuti i cellerna

​ ​ ​ ​

✔ Du får lära dig att arbeta med mitokondrier

​ ​ ​ ​

✔ Du får lära dig att arbeta med telomerer

​ ​ ​ ​

✔ Du får lära dig att förbättra cellmembranens funktioner

​ ​ ​ ​

✔ Du får lära dig att förbättra kommunikationen mellan cellerna

​ ​ ​ ​

Innehåll Kurs 5✔ Du får lära dig att balansera de hormoner som hjälper dig att gå ner i vikt

​ ​ ​ ​

✔ Du får lära dig bränna fett i olika kroppsdelar

​ ​ ​ ​

✔ Du får lära dig använda tibetansk healing för kosmetiska ändamål

​ ​ ​ ​

Innehåll Kurs 6✔ Du får lära dig energetiskt arbete för att bli av med rädslor och negativt tänkande

​ ​ ​ ​

✔ Du får lära dig energetiskt arbete som hjälper dig att uppnå dina mål

​ ​ ​ ​

Vad kan du få ut av dessa digitala kurser?

 

Kvantnivå
Du lär dig hantera olika hälsoproblem på djupet, på kvantnivå där orsakerna till problemen ligger
Trygghet
Du blir tryggare i din hälsa och inte rädd för att få allvarliga hälsoproblem
Energi
Du höjer din energetiska nivå och kommer glömma bort vad det är att känna sig trött
Livskvalité
Din livskvalité kommer att förbättras avsevärt
Framgång
Det kommer bli lättare för dig åstadkomma framgång inom alla livsområden eftersom du kommer utstråla mer energi och dra till dig positiva omständigheter

 

Varje digital kurs är ca 05 timme långt och innehåller båda teoretiska och praktiska delar. Varje övning utförs med hjälp av bilder eller animationer. På det sättet kan var och en lära sig övningarna mycket lätt. Handbok hjälper dig att se översikt och detaljerat att förstå kursen
 
 

Du kan anmäla sig också genom att skriva till mail@mr-ab.se