Vad är Intervallfasta


Intervallfasta, har fokus på att äta mer fett och grönsaker under 8 eller 6 timmar och resten av tiden inte äta (inkluderat sömnen)


Utrensning på cellnivå
Den största fördelen med metoden är att s.k. autofagi sker i kroppen - ett fenomen som fick Nobelpriset 2016 - vilket betyder att kroppen gör en ordentlig utrensning av skräp från cellerna och eliminerar döda och sjuka celler.


Intervallfasta och Tillväxthormon
Vet du att tillväxthormon har ett stort inflytande på många av kroppens funktioner, såsom:1. Åldrandeprocesser

2. Fettförbränning

3. Tillväxt av muskelmassa

4. Kroppens skönhet – minskar rynkor


Problem med tillväxthormon vid åldrande


Tyvärr avtar produktionen av detta hormon med tiden och därför kan fetma, minskad muskelmassa, rynkor och andra hälsoproblem uppstå.


Intervallfasta ökar avsevärt produktion av tillväxthormonEn av effektivaste sätten att öka kroppens produktion av tillväxthormon är att fasta. Men vanlig fasta brukar leda till stress och sålunda eliminera produktionen av detta hormon samt orsaka stort obehag eftersom man blir hungrig. Men intervallfasta, med fokus på att äta mer fett och grönsaker under 8 eller 6 timmar och resten av tiden inte äta (inkluderat sömnen), har påvisat fantastiska resultat.


Produktionen av tillväxthormonet kan öka 14 gånger hos kvinnor och 20 gånger hos män. Och då blir det garanterat fettförbränning, vilket leder till en normalisering av vikten, ökning av muskelmassan samt föryngring av kroppen.


Metoden kompletterar ” Hälsoskolan

 
 


Metoden är ett fint komplement till ”Hälsoskolan” där du genom att förbättra cirkulationen i hypofys-hypotalamusområdet kan öka produktionen av inte bara tillväxthormon utan även balansera hela det hormonella systemet.


Din investering för inspelat webinar: 300:-