Mozarteffekten
juni 1, 2020
Översikt över Hälsan
juni 20, 2020
Show all

Mental resonans


Hej ! Om man vill man förbättra eller återställa sin hälsa eller förbättra sitt liv överhuvudtaget, så måste man tillämpa mentalt arbete. Mentalt arbete innebär framför allt mental visualisering.
Alla vara tankar förmedlas genom visualisering. Även t.ex. rädsla som visualiseras i en möjlig framtida händelse. Genom att visualisera sina hälsoproblem åsamkar man ett starkt negativt inflytande på sin fysiologi och försvagar kroppen.
Genom att däremot visualisera en tydlig lösning av ett problem och se sig själv eller sina organ eller sitt psyko-emotionella tillstånd vara vid god hälsa, så kan det verkligen också leda till en positiv lösning.
Men endast visualisering räcker inte. Man måste också verkligen tro på det, vilket många människor inte gör. Ett annat alternativ är att förstärka visualiseringen genom att ladda den emotionellt med hjälp av konkreta animationer, musik och andning - vilket är sättet vi använder i min Hälsoskola som startar 11/6. Du kan läsa mer om Hälsoskolan här.
Jag rekommenderar å det varmaste att även titta på videon där forskare och läkare gjort många experiment som visade att ”placebo” även kan bota kirurgiska hälsoproblem. Placebo är visualisering som du verkligen tror på. Man kan också betrakta visualisering som en mental resonans med kroppen. Både ”placebo” och min metod skapar exakt likadana resonansen. Åstadkommer du den här resonansen så öppnas enorma möjligheter för dig i livet!

2 Comments

 1. Hej Boris!
  Helt fantastiskt.har ett dåligt knä. Det här ska jag kämpa för. Mycket tacksam att få vara med dina webinarier ,just nu “Hälsoskolan”
  Har haft problem med datorn , vi har bara ADSL här ,än så länge.
  Blev jätteglad idag när jag har fått från de olika webinarier.
  jag har jobbat på i flera år ,men nu känns det som jag förstår allt bättre.Den här “Hälsoskolan ” helt fantastiskt”. Så intressant och du förklara mycket bra.
  mvh Ingrid Edberg Norlin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *