En Mirakel kurs
June 6, 2019
Show all

Ett ny projekt

Hej,

jag är nyligen tillbakakommen från Ryssland där jag var på en konferens som handlade om terapi med millimetervågor och framför allt om Triomeden. Forskare och vetenskapsmän som står bakom Triomeden har nu utvecklat en enklare variant som endast är anpassad för att göra oss människor immuna mot teknogen strålning såsom 4G,5G och WiFi.

Apparaten gör, på helt naturlig sätt, att kroppens adaptationsförmåga gentemot sådan strålning ökar, och hjälper dessutom direkt mobilanvändare eller dem som befinner sig i ett WiFi-område att inte påverkas av den negativa strålningen. Det fungerar på liknande sätt som en vaccinering: I en biokemisk vaccinering framkallar små doser av ett giftigt ämne en adaptation till stora mängder av samma ämne. I vårt fall, så gör Triomedens  supersvaga millimetervågor oss resistenta mot starka millimetervågor. De starka millimetervågorna är strålningen från mobiltelefoner och WiFi. Läs mer här.

Denna nya version av Triomeden är ett globalt, världsomspännande, projekt som kan rädda miljoner människor från sjukdomar orsakade av den teknogena strålningen samt har ett enormt kommersiellt potential! Vi beräknar att den internationella lanseringen kommer ta 6 månader och vi behöver hjälp med finansieringen av projektet. Vi söker därför nu aktivt efter sponsorer och/eller partners som är intresserade av att finansiera detta enormt viktiga och finansiellt mycket intressanta projekt.

Är du intresserad av att investera eller samarbeta med oss, kontakta mig på mail mail@mr-ab.se  så berättar jag mer.

How mobile phone radiation penetrates the brain infographic,vector illustration.

Boris Aranovich

2 Comments

  1. Man kan väl kolla kroppens status med andra apparater, före och efter Triomed behandlingen!
    Annars har man väl inte kunnat konstatera fakta som beskrivs?

    Skicka gärna mer info.

    Mvh

    Marianne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *