Ett ny projekt
April 25, 2019
english test
June 10, 2019
Show all

En Mirakel kurs

Det är många människor i samhället som tror på tankens kraft, men hur många använder den i verkligheten? Min erfarenhet säger mig att det inte är många.

Förra helgen hade vi en kurs med Sergej Bilenko från Moskva som lärde oss hur vi kan återställa ryggraden, skelettet och lederna med tankens kraft, och alla på kursen kunde se vilka mirakulösa resultat man kan få.

Framför allt, efter bara några minuters mental manipulation, kunde ryggradskotorna återställas och käkarna och näsan balanseras.

Efter återställning av den övre delen av ryggraden förändrades och föryngrades ansiktet. Se foto här:

Det är bara några exempel från kursen.

Mirakel? Egentligen inte. Det är bara arbete med tankens kraft på kroppens energetiska- och informationsstruktur.

Det är dessa strukturer som styr vår fysiska kropp. De flesta människor jobbar direkt med den fysiska kroppen, men orsaken till problem ligger ofta i informations- och energetisk struktur och därför har arbete med tankens kraft en avgörande betydelse för människans hälsa.

Kursen med Sergej Bilenko är ett tydligt bevis för att det inte behövs stora fysiska manipulationer för att förbättra någonting i kroppen, det räcker med subtila vibrationer från tankens kraft.

Nästa kurs med dr. Bilenko blir den 20-22/9, denna gång blir det arbete med de inre organen.

I nästa nyhetsbrev kommer du få mer utförlig information om denna nya spännande kurs. Den kommer presenteras i form av lättillgängliga webinarer så att fler människor kan lära sig tankens kraft på riktig och med direkta resultat.

Intressant nog så blir min nya kurs Tibetansk självhealing nästan klar innan Bilenko kommer till Sverige, och min kurs är baserad på mycket liknande principer. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *