Om hälsoskolan
maj 11, 2020
Mozarteffekten
juni 1, 2020
Show all

En fix idé

Hej på er ! Det är många människor som vänder sig till mig för att få hjälp med något hälsoproblem, och jag svarar alltid att de kan få hjälp med att minska symptomen men att de själva måste göra grundarbetet och öka sin kropps resurser, eftersom kroppen själv kan läka allting men ofta saknar de nödvändiga resurserna.
Och ofta får jag till svar: ”Ja, men jag har en hälsosam livsstil”, och med det menar folk oftast motion och rätt kost.
Klart att det är bra med motion och hälsosam mat – det är grunden.
Men idag, när vi har så mycket påfrestningar; teknogen strålning, kemikalier i maten, stress samt åldrandeprocesser, så räcker det inte med det gamla vanliga ”hälsosam livsstil” .
Kroppen saknar helt enkelt tillräckliga resurser för att kunna hantera alla dessa påfrestningar och då börjar metabolismen rubbas, blodet förtjockas, stagnationer att uppstå i många organ och obalanser i hormon- och nervsystemet att tillta.
Och när kroppen blir svag, så blir det svårt att hantera bl.a. virus då immunförsvaret också försvagats. Det finns en term, ”fix idé”, som betyder att man har fixerat sig på en ide’ och inte vill lyssna på någonting annat.
T.ex. ”Det är bara läkare som kan saker om hälsa” - fast läkare jobbar inte med hälsa utan med sjukdomar. Eller: ”Hälsa kan man åstadkomma med motion”, men det är en gammal uppfattning. Livet är i konstant utveckling! Vill du åstadkomma någonting måste du utvecklas och gå vidare.
Det gäller i synnerhet hälsan, särskilt idag med så många påfrestningar och dagens Coronavirus, eller ett senare virus... Därför måste en ny livsstil inte bara inkludera kost och motion utan även andning och tankens kraft - vilka kommer att lyfta din hälsa till mycket högre nivåer! Senaste video kolla här

3 Comments

 1. M Nordnes skriver:

  Jag vill få programmet om tibetansk healing.

 2. Maj-Lis Rehnqvist skriver:

  Tack Boris Aranovich för
  Tibetansk Självhealing!
  Jag har förbättrat min hälsa!
  Med träning dagligen
  under minst tre månader är Målet nära.
  Tankens kraft! Tålamod!
  OCH UNDER SKER!
  ☀️☀️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *